Vintage Dirt Bike Q & A

Anything and everything about Vintage Dirt Bikes! After you Register, email nathan@alp-sys.com and let me know so I can activate you.
It is currently Sun Oct 21, 2018 8:43 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 07, 2010 1:19 pm 
Offline

Joined: Fri May 07, 2010 1:07 pm
Posts: 2
Hi

can someone please assist me with this problem as i cant work it out from the wiring diagram.

It concerns the 2 wires which come from the magneto to the rectifier (1 pink and 1 green). the rectifier has a 2 prongs and the diagram confirms this is correct for the A7 model. so one wire needs to attach one on the rectifier prongs ( currently the pink) and the other prong must attach direct to the the battery for charging purposes.

which leave me with the green wire coming from the magneto? what does this attach to? currently it not attached to anything.

i have tested the battery to see if im charging it whilst running , buts its getting only slightly high volts than when not running, the manual states it should be around 8.5 from the rectifier pre conversion. but its only just around 6 v only a fraction higher than when the engine is off.

so i need to find out where this green wire attaches to and how it all links together so it charges the battery

can any please help

thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 08, 2010 4:25 am 
Offline

Joined: Fri May 07, 2010 1:07 pm
Posts: 2
anyone know about this wiring on this bike?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group